Brouwerij Duvel Moortgat & Vigotec Safety brouwen aan een doorgedreven samenwerking

Duvel Moortgat

"Wij  waren zo onder de indruk van de professionaliteit en het kennisniveau van Vigotec Safety dat wij  hen gevraagd hebben om samen met ons alle procedures voor het werken in onze besloten ruimten op te stellen en/of aan te passen."

Vigotec Safety heeft deze zomer een opdracht veiligheidswacht van 2 weken uitgevoerd voor Brouwerij Moortgat. Aan het woord de Safety Manager van de Brouwerij, Eric Teughels & Projectingenieur Koen De Groef:

“In 4 van onze gisttanks diende een roerwerk aangebracht te worden. Dit werd door een externe firma uitgevoerd. Als opdrachtgever wilden wij iemand met kennis van zaken op veiligheidsgebied om dit in goede banen te leiden, vandaar dat wij Vigotec Safety aangezocht hebben om als veiligheidswacht te fungeren en de benodigde materialen aan te leveren.

Al van tijdens de voorbereiding en het plaatsbezoek waren wij  onder de indruk van de kennis en visie van Luk Devillé en Geert Coelmont van Vigotec Safety. Ook tijdens de uitvoering die veiligheidswacht Luk Devillé op zich nam, werd niets aan het toeval overgelaten en werden alle procedures feilloos gevolgd en toegepast.

Als afsluiter van het project volgde een evaluatiemeeting, waar Vigotec Safety een evaluatierapport voorstelde van de werkzaamheden met alle metingen, vergunningen en hun aanbevelingen voor de toekomst.

Wij  waren zo onder de indruk van de professionaliteit en het kennisniveau van Vigotec Safety dat wij  hen gevraagd hebben om samen met ons alle procedures voor het werken in onze besloten ruimten op te stellen en/of aan te passen.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.