Maatwerk constructies

Uniek maatwerk 

Elke toepassing wordt individueel bekeken en beoordeeld op materiaalgeschiktheid. HDPE, PP, PVDF, PVC,... elke kunststof biedt bepaalde voordelen en een eigen toepassingsbereik op het gebied van chemische resistentie, temperatuurgevoeligheid, druk- en UV-bestendigheid,...
Dit alles maakt het advies en de begeleiding van een ervaren organisatie nog belangrijker.

Kunststof is hét materiaal bij uitstek!

Daar waar chemicaliën worden gebruikt om te etsen, verdunnen, ontharden, ontvetten,... zullen traditionele materialen zoals staal en beton worden aangetast door de agressiviteit van deze stoffen.
Hierdoor ontstaan hoge kosten voor onderhoud, sanering en vernieuwing.
Kunststof is hét materiaal bij uitstek voor allerhande toepassingen in deze bedrijfstakken, van eenvoudige kleine opvang- en vergaarbakken tot meer complexe en grote constructies zoals reactievaten, opslagtanks, galvanobaden, beitsbaden,... allen voorzien van de nodige aansluitingen, appendages en andere accessoires.

Voor wie?

In de industrie (chemie, petrochemie, metaal, galvano, farma, voeding,...) waar proces-, productie- en milieutechnologie een belangrijke rol spelen in de dagelijkse activiteiten, is transport en opslag van chemicaliën een belangrijk aandachtspunt.

Vraag een vrijblijvende offerte via plastics@vigotec.be

Contacteer ons

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.