Securitas - Engie Fabricom

Securitas Belgium en VigotecNV kondigen met trots aan dat ze de krachten zullen bundelen om uw team altijd en overal te beschermen. Met innovatieve topproducten en de professionele dienstverlening, leveren zij veiligheidsmonitoring en noodhulpdiensten aan de alleenwerkers.

We connect your team

Er zijn steeds hogere veiligheidseisen op de werkvloer. Meer en meer mensen werken vaker alleen of afgezonderd. Door deze samenwerking kan je op beide oren slapen met de zekerheid dat de nodige hulp geboden wordt en men altijd weet hoe het met hen gaat. Teams kunnen met een gerust hart afgezonderd werken met het idee dat ze veilig zijn, dat ze op afstand gemonitord worden en dat ze onmiddellijk geholpen kunnen worden indien nodig. De technologie van Blackline bewaakt de gevaren en het welzijn van de alleenwerkers, of het nu gaat om bewoonde gebieden, binnenshuis in complexe faciliteiten of op afstand.

24/7 monitoring 

Een belangrijk onderdeel van de service is live 24/7 monitoring en draadloze gasdetectie. Teams in een gevaarlijke situatie om omgeving kunnen geholpen worden door in real-time te reageren op noodsituaties en efficiënte evacuaties te beheren. Dit wordt verwezenlijkt doordat de alarmen op een Blackline toestel rechtstreeks doorgestuurd kunnen worden via 4G naar de Securitas centrale. Eenmaal dat het signaal ontvangen wordt in de Securitas operating center (SOC), kan een agent onmiddellijk de gegevens zien van het slachtoffer en het protocol dat gevolgd dient te worden.

 

Expertise

Securitas en VigotecNV focussen zich met andere woorden in al hun activiteiten op betrouwbare oplossingen voor de meeste uitdagende omgevingen. Ze willen hiermee een verschil maken door hun expertise, service en samenwerkingen met partners op de eerste plaatst te zetten. Kortom met behulp van de G7 de veiligheidsstatus van elk teamlid zichtbaar maken in één oogopslag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.